Wedtips voor Cartaginés en Santos de Guápiles 2023/2024

Cartagines En Santos de Guápiles speelt op 5 mei 2024, zondag om 17:00 uur (UTC), in een wedstrijd die meetelt voor de Primera Divisie in Costa Rica, bekijk de weddenschappen Cartaginés vs Santos de Guápiles 2023/2024 om te winnen met uw weddenschappen.

Stadion en stad waar Cartaginés vs Santos de Guápiles zullen plaatsvinden

Het spel speelt zich af in het klein Estadio José Rafael Fello Meza stadion, in de stad Cartagomet een capaciteit voor 12900 toeschouwers, die hopen de ploeg te helpen verrassen in deze wedstrijd.

Waar kun je de live game volgen?

Bij Betarena bieden we live toegang tot alle informatie over de wedstrijd, inclusief statistieken, evenementen En kansen waar jij beter in wordt sportweddenschappen.

Inleiding tot de weddenschappen Cartaginés en Santos de Guápiles 2023/2024

De Primera Division heeft minder doelpunten gescoord dan het voorgaande seizoen. Vorig seizoen scoorde het toernooi gemiddeld 2,84 doelpunten per wedstrijd, terwijl de competitie nu gemiddeld 2,69 doelpunten per gespeelde wedstrijd telt.

Cartaginé’s laatste wedstrijd

Cartagines komt uit een verlies in de laatst gespeelde wedstrijd. Bij die gelegenheid was de tegenstander dat ook Perez Zeledónin een wedstrijd geldig voor Primera Division, en de wedstrijd eindigde 0-2.

Niemand rekende deze wedstrijd op een nederlaag. Het team had alle vriendjespolitiek in hun voordeel, maar ze konden niet voorkomen dat ze werden verslagen, een resultaat met een notering van 5,00.

Laatste wedstrijd van Santos de Guápiles

Aan de andere kant, de bezoekende ploeg arriveert bij deze wedstrijd na een eerder evenement zege. In een geschil dat geldig was voor de Primera Division stond Santos de Guápiles tegenover het team van Grecia en de score eindigde in het voordeel met een 0-1.

Bij een overwinning voor de thuisploeg was de notering 3.10, wat duidelijk maakt dat er een spannende wedstrijd verwacht werd.

Cartaginés vs Santos de Guápiles h2u

Deze twee clubs stonden voor de laatste keer tegenover elkaar in een wedstrijd van het seizoen 2023/2024 Primera Divisie seizoen. De wedstrijd, gespeeld op 13-01-2024, leverde Cartaginés een 0-2 overwinning op.

Het team van Santos de Guápiles heeft in de laatste vijf wedstrijden meer reguliere resultaten behaald, met een totaal van 3 overwinningenvergeleken met het Cartaginés-team, dat alleen won 1 wedstrijd.

Cartagines

Primera Division-klassement nu

Gezien de thuisploeg Cartaginesinvallen 4e plaats met 37 punten in de Primera Division-competitie in Costa Rica. Hun prestatiestatistieken waren zoals 11 overwinningen, 7 verliezen En, 4 trekkingen.

Dat betekent dat het team in de 12e ronde geen voordeel heeft ten opzichte van het Guanacasteca-team dat op positie 5 staat.

Analyse van kaarten

Momenteel telt Cartaginés in de Primera Division 36 doelpunten voor en een totaal van 28 doelpunten tegen, na elf gespeelde speelronden.

Na drie wedstrijden buitenshuis te hebben gewonnen in vergelijking met thuis gespeelde wedstrijden, wat hen een record van acht overwinningen, één verliespartij en twee gelijke spelen opleverde, bewijst dit dat het team sterker is als ze in eigen tuin betalen.

Beste doelpuntenmaker van Cartaginés

Individueel is Marcel Hernández Campanioni de belangrijkste aanvallende uitblinker van het team in de competitie tot nu toe. De aanvaller scoorde dit seizoen al tien keer en hielp Cartaginés meerdere keren aan het positieve resultaat.

Er moet ook worden opgemerkt dat 4 van de door de speler gescoorde doelpunten vanaf de strafschopstip kwamen.

Santos de Guápiles

Primera Division-klassement nu

Santos de Guápiles arriveert in deze wedstrijd met 23 punten en op de 8e plaats in de Primera Division, nadat hij in totaal 5 wedstrijden heeft gewonnen en 9 keer heeft verloren, wat een totaal van 8 gelijke spelen oplevert.

Dat betekent dat het team een ​​voorsprong van 1 punt heeft in de 12e ronde, terwijl het Municipal Liberia-team in de achtervolging op de 9e plaats staat.

Santos de Guápiles-analyse

Momenteel telt Santos de Guápiles in de Primera Division 17 doelpunten voor en een totaal van 26 doelpunten tegen, na 11 gespeelde speelronden.

Recente prestaties hebben aangetoond dat Santos de Guápiles moeite heeft met het genereren van doelpunten, met een laag aantal doelpunten en een groot aantal niet gescoorde wedstrijden. Dit suggereert dat het team moeite heeft om kwaliteitskansen te creëren en deze om te zetten in doelpunten, wat aangeeft dat er behoefte is aan verbetering van hun aanvallende spel.

De kansen zijn zeker niet in het voordeel van de ploeg, die naast het spelen van een moeilijke uitwedstrijd ook te maken zal krijgen met de moeilijkheden die zich in de aanvallende fase voordoen. Op dit moment worden er gemiddeld niet meer dan 0,77 doelpunten per wedstrijd gescoord.

Beste doelpuntenmaker van Santos de Guápiles

Als we tot deze competitiefase een speler in de aanvallende sector van het team in de kijker willen zetten, moeten we Juan Gerardo Villalobos de la Espada noemen. Santos de Guápiles heeft een deel van zijn overwinningen te danken aan de aanvaller die dit seizoen vijf doelpunten scoorde.

Inzetsuggesties voor dit spel:

Doelen Beste goktips

Ook kan het interessant zijn om te wedden op wie er gaat scoren in deze wedstrijd. De hoofdspeler van Cartaginés is Marcel Hernández Campanioni, die al 10 doelpunten scoorde in de competitie. Aan de andere kant is de topscorer van Santos de Guápiles Juan Gerardo Villalobos de la Espada, hij scoorde in 5 kansen.

75-90 minuten in de wedstrijd is een goed moment om te wedden, waarbij de meeste doelpunten in deze periode worden gemaakt.

Rekening houdend met het feit dat Santos de Guápiles gemiddeld 0,36 doelpunten per wedstrijd scoort als hij uitspeelt, moeten we rekening houden met de gokmarkt onder de 2,5, vooral omdat dit team doorgaans geen doelpunten tegen krijgt als hij buiten zijn stadion speelt.

Momenteel staan ​​bij Bet365 de odds voor de Total Goals Under 2,5-markt op 2,08.

Hoeken Top goktips

Iets om te onderzoeken om gunstige gokresultaten te krijgen is het noteren van het gemiddelde van 4,66 corners per spel dat je kunt krijgen door het aantal corners van beide teams te combineren.

Kaarten Beste goktips

Deze teams hebben samen een gezamenlijk gemiddelde van 8,27 gele kaarten per wedstrijd. Daarom kan het een goede optie zijn om in dit duel te wedden op de optie ‘Over 4,5 kaarten’.

Aan de kant van Cartaginés weten we dat het een agressiever team is dat dit seizoen vijf keer de rode kaart heeft gekregen, heel anders dan Santos de Guápiles die slechts twee keer de rode kaart kreeg. Zowel de markt voor rode als gele kaarten kan een goede gok zijn.

Dit is een wedstrijd met verschillende goede weddenschappen om wat rendement te behalen op sportweddenschappen.

Bekijk hier andere geweldige goktips.

Wedtips voor Cartaginés en Santos de Guápiles 2023/2024: FAQ

Wanneer vindt de wedstrijd tussen Cartaginés en Santos de Guápiles plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 5 mei 2024.

In welk stadion en in welke stad speelt Cartaginés vs Santos de Guápiles?

De wedstrijd vindt plaats in het Estadio José Rafael Fello Meza-stadion in Cartago.

Wat was het vorige resultaat tussen de teams?

De laatste keer dat deze teams tegenover elkaar stonden was in de Primera Division-wedstrijd, verwijzend naar het seizoen 2023/2024, en eindigde met een 0-2 resultaat voor Cartaginés.

Wat is de beste gok voor doelpunten?

Voor deze wedstrijd geeft de waarschijnlijkheid aan dat het net waarschijnlijk tussen de 75 en 90 minuten zal zwaaien.

Welke bookmaker heeft de beste odds voor dit spel?

De bookmaker met de beste odds voor deze wedstrijd is Bet365.

Waar moet ik rekening mee houden bij het analyseren van voetbalwedstrijden voor weddenschappen?

Bij het analyseren van voetbalwedstrijden is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals teamvorm, blessures en schorsingen, onderlinge records, thuis- en uitwedstrijden en tactische wedstrijden. Al deze informatie en meer vindt u op Betarena. Je moet ook rekening houden met eventuele externe factoren, zoals de weersomstandigheden, het belang van de wedstrijd en de teammotivatie.

Kan ik statistieken gebruiken om betere weddenschapsbeslissingen te nemen voor voetbalwedstrijden?

Ja, statistieken kunnen een nuttig hulpmiddel zijn bij het analyseren van voetbalwedstrijden voor weddenschappen. Bij Betarena bieden we toegang tot een schat aan statistische informatie, zoals team- en spelersvorm, gescoorde en tegendoelpunten, balbezitpercentage, schoten op doel en hoekschoppen. Het is echter belangrijk om niet uitsluitend op statistieken te vertrouwen en ook rekening te houden met de eerder genoemde subjectieve factoren.