Politie behaalt zesde overwinning door Rahmatganj te verslaan

Sjeik Russell maakte Fortis in BPL van streek


FE-team
| Gepubliceerd: 04 mei 2024 21:51:16


Bangladesh Police FC behaalde zaterdagmiddag de 6e overwinning in hun 14e wedstrijd van de Bashundhara Bangladesh Premier League (BPL) Football 2023-24 door de bescheiden Rahmatganj MFS met 2-0 te verslaan in het Rafiq Uddin Bhuiyan Stadion in Mymensingh, meldt UNB.
Na een dorre eerste helft zette middenvelder Shahed Hossain Miah het politieteam op voorsprong in de 72e minuut (1-0), terwijl de Venezolaanse aanvaller Morillo Jimenez de overwinning van de politie bevestigde door het tweede doelpunt te scoren in de 83e minuut (2-0).
Ondanks de overwinning van de dag bleef Police FC op de 4e plaats in de ranglijst en behaalde 21 punten uit 14 wedstrijden, terwijl het oude Dhaka-team Rahmatganj MFS op de 9e plaats bleef in de competitie van 10 teams met 10 punten uit 14 wedstrijden.
Holders Bashundhara Kings domineerden comfortabel de ranglijst en behaalden 34 punten, zesvoudig kampioen Dhaka Abahani Ltd op de 3e plaats met 25 punten en speelden elk 13 wedstrijden, terwijl Federation Cup-kampioen Dhaka Mohammedan SC op de verre 2e plaats stond met 28 punten en nog één speelde. match dan de Kings en Dhaka Abahani.
In de andere wedstrijd van de dag, toen hij van een achterstand kwam, maakte Sheikh Russel KC Fortis FC van streek door hen zaterdag met 2-1 te verslaan in het Muktijoddha Smrity Stadion in Rajshahi.
De Gambiaanse aanvaller Pa Omar Babou scoorde in de 32e minuut (1-0) het eerste doelpunt voor Fortis FC, terwijl de Nigeriaanse verdediger Ganiu Atanda Ogungbe in de 36e minuut (1-1) de marge neutraliseerde voor Sheikh Russel KC.
Sjeik Russel KC won de wedstrijd door een begaafd doelpunt toen Fortis-verdediger Abdullah Omar Sajib in de 65e minuut de bal naar zijn eigen net stuurde (2-1)
Ondanks de welverdiende overwinning van de dag bleef Sheikh Russel KC op de 8e plaats in de ranglijst en behaalde 14 punten, terwijl Fortis FC op de 6e plaats bleef met 16 punten, waarbij beiden elk 14 wedstrijden speelden.