Aardolie en aardolie voor het water in La Guajira | EL UNIVERSEEL

El Gobierno Nacional, in de macht van Gustavo Petro, is een middelmatige controverse over de onthullingen van Sneyder Pinilla, ex-onderdirecteur van de Nationale Unidad para la Gestión del Riesgo de Desastres (UNGRD), nu presuntos sobornos a congresistas relacionados con el contrato de carrotanques in La Guajira voor meer dan $ 40.000 miljoen.

Het lijkt erop dat meer dan 15 maanden van het Congres de recibieron-pagina’s hebben gebruikt om de hervormingen op een bepaald moment veilig te stellen. Er zijn gevolgen voor de raadsvergadering Sandra Ortiz, de president van de Senado Iván Name, en de president van de Cámara van de vertegenwoordigers Andrés Calle. Lea también: Activeer medidas en Sneyder Pinilla om de verklaringen over de Ungrd te versterken

Er is sprake van grote verontwaardiging in verschillende politieke sectoren, die critici zijn van het gebruik van publieke doeleinden op het gebied van kinderbescherming.

Het is de president van Petro die La Guajira bezoekt om een ​​waterzuiveringsinstallatie in Manaure in te huldigen, en er is geen directe aanleiding voor de ontmanteling om de gevolgen van de kwestie van het water in de regio te ondermijnen, waardoor de distributie wordt teruggeroepen naar politieke belangen en economisch gezien is het noodzakelijk om prioriteit te geven aan het gebruik van water om de commerciële belangen te vergroten als koolhydraat en de landbouw van latifundistas.

“Als je in de andere gemeenschap zit, moet je beslissen of je het water wilt betreden of niet. Het probleem van La Guajira is geen water, maar het is de distributie van het water. Bijvoorbeeld, de beslissing die in het begin van de koolhydraatarm viel, is dat deze zacht is. Beslissing over het gebruik van miljoenen dollars in het koolwaterstofwater en niet in de gente”, commentaar.

Er wordt aangenomen dat andere sectoren schuldig zijn aan de landbouw, de vloeistof kan “in de cultivering van de latifundistas terechtkomen en niet als menselijk worden beschouwd. Als u de slang van de benzine en het gas uitschakelt, en niet de slang van het water”, commentaar. Lea también: Atención: Rodolfo Hernández is in het ziekenhuis opgenomen in de UCI bajo pronóstico reservado

Hoewel Petro geen directe aandacht besteedde aan de gevolgen van de geboorte, hebben onze commentaren het belang van het rechtvaardige beheer en de gelijke behandeling van water in La Guajira tot gevolg gehad, een cruciaal onderwerp dat urgente aandacht vereist op de middellange termijn van corruptiezaken in het Congres.